BOKA UTBILDNING

Köpa träningsprogram
Vi har olika typer av träningsprogram och föreläsningar runt om i Sverige för att göra det lättare för så många som möjligt att vara med i smart serviceträning. Vi har både öppna och företagsanpassade träningar och föreläsningar. Om du är intresserad av ett anpassat innehåll eller datum kontaktar du oss.
Träna Tränardagar

Utbildningen genomförs under tre dagar och ger färdigheter i hur du med hjälp av olika verktyg kan bli din egen service- och säljcoach. Utbildningen ska också ge råd, tips och träning i att stimulera till en ökad delaktighet i företaget för att få fler nöjda kunder och därmed en högre försäljning.
Hela träningen ska leda till förbättrade resultat  i mötet med kunden där antalet köpande kunder och snittköp är tydliga mätbara resultatmål. Du lär dig att genomföra träningen på egen hand med hjälp av filmer och litteratur i din egen butik.
Deltagarna få träna på att vara tränare och använda alla delarna i produkten, smart serviceträning. Vi går igenom planering, genomförande och pedagogik. Du får en massa tips om hur man kan göra och hur andra gör.
I priset ingår tre dagars utbildning med förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika.
Pris: 7 500 kr exklusive moms per deltagare, erbjudande; gå tre betala för två.
Tränar- och studiecirkel-paket för 10 deltagare (795 kr ex moms per deltagare)
• Stockholm – 29-31 oktober, 19-21 november 2012
• Stockholm – 4-6 februari, 18-20 mars 2013
Grundpaket – Tränarpaket
Grundpaketet är byggt utifrån 10 deltagare och du får följande: Väska, DVD-filmer, handledningsmaterial, 1 Kulbok, 10 Inspirationsböcker, 11 pennor.
Pris: 7 995 kr exklusive moms (795 kr per deltagare för 8 tillfällen under 7-10 månader)

Kompletteringsprodukter
Efter att ha köpt grundpaketet kan du komplettera med flera Kulböcker till varje butik, Inspirationsböcker, pennor till alla deltagarna. Inspirationsbok: Pris 350 kr/st exklusive moms, Kulbok: Pris 300 kr/st exklusive moms, Pennor: Pris 10 kr/st exklusive moms
DVD-Filmer, väska och tränarmanual säljs inte separat från grundpaketet.

Erfarenhetsutbytardagar
Här träffas vi som är servicetränare för att dela erfarenheter i workshopform varvat med nya inspirerande föreläsningar från smart serviceträning. Målet är att vi genomför två sådana dagar per år och ort för att hålla igång en kontinuerlig utveckling . För att kunna delta på dessa dagar måste du ha genomgått Träna tränardagarna.
Pris: 2 500 kr exklusive moms per deltagare.
BOKNINGSFORMULÄR