SMART PRODUKT

u är smartare om du kommer på det själv.

Produkten och tjänsterna som är kopplade till s.m.a.r.t. Serviceträning ska hjälpa dig och ditt företag att utveckla er själva. Filosofin är ”Man är mycket smartare om man kommer på det själv”.Produkten är en modern typ av studiecirkel i åtta avsnitt a´ två timmar som pågår under 6-12 månader. Tanken är att de två timmarna ska läggas innan eller efter butikens öppettider.

Fördelarna är många, ni gör det i er egen butik eller hemma hos någon vilket spar kostnader. Träningen pågår under en längre tid vilket mycket större inlärningsresultat och ni arbetar med praktiska saker som ni direkt kan överföra i ert dagliga arbete.

Varje tillfälle och kapitel startar med 15-20 minuter film från några av de inspirerande butikerna sen arbetar varje deltagare och grupp med olika uppgifter i sina egna inspirationsböcker.

Inspiration är viktigt i alla yrken och ett sätt att inspireras är lyssna på andra företag och människor som gör något extra bra. I filmerna får vi följa 9 framgångsrika butiker från olika branscher från olika delar av Sverige. Butikerna är kända för att vara omtyckta av både medarbetare och kunder med bättre ekonomiska resultat än andra butiker i samma kedja eller i samma bransch.

Butikerna som har inspirerat många och förhoppningsvis snart dig också är: Akademibokhandeln i Västerås och Sickla, Best Of Brands i Sickla, Electrolux Home i Umeå, Åkersberga Växtförsäljning, Pause Ljud & Bild i Stockholm, NK Saluhall i Stockholm Rizzo i Stockholm, Intersport i Novalund